Rust- en verzorgingstehuizen

De bewoners

De vertrouwde omgeving achterlaten en verhuizen naar een kamer in een rust- en verzorgingstehuis, vele ouderen hebben het emotioneel bijzonder moeilijk met deze stap. Enkele fotokaders van vroeger aan de muur, een schilderijtje dat jarenlang in de woonkamer hing. Voor ons zijn het ogenschijnlijk kleine dingen, maar voor hen maakt dit een wereld van verschil.

Het huisreglement

De huishoudelijk reglementen van vele rust- en verzorgingstehuizen laten niet toe dat de bewoners zelf gaten in de muur boren of andere bevestigingsmaterialen aanbrengen. Wanneer dit verbod niet geldt of niet wordt nageleefd, kost dit handenvol geld. Tel de reparatiekosten of het uurloon van een klusjesman maar uit die in iedere kamer de verschillende foto’s en schilderijen ophangt.

Een vertrouwd schilderij of oude foto’s aan de muur, voor de bewoners maakt het een wereld van verschil.

Toch een huiselijke sfeer

STAS Ophangsystemen heeft dé oplossing in huis die schade aan de muur voorkomt, maar voor de bewoners toch eenhuiselijke sfeer verzekert. Wij monteren in iedere kamer en in de gangen een ophangsysteem zodat elke bewoner naar eigen wens schilderijtjes en fotokaders kan ophangen.

Snel terugverdiend

Het systeem biedt alle nodige fl exibiliteit om de opgehangen voorwerpen eenvoudig zelf te verwijderen, te vervangen of te verplaatsen. Door het vermijden van schade aan de muur en het uitsparen van werkuren door de klusjesman, verdient u deze investering in een mum van tijd terug.

Andere zorginstellingen

Onze oplossingen passen ook perfect in ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, revalidatiecentra,… Vraag naar onze talrijke referenties.

WZC Wedbos / Geel
Campus Hadschot, Zusterhof / Geel
De Vesten / Zoutleeuw
WZC Ten Hove / Mol
Home Jamotte / La Roche
St. Vincentius / Gijzegem
Ter Durme / Lokeren
Serviceflats Sint-Truiden
Heilig Hart, Kloosterhof Pamele / Oudenaarde
De Zilverberg / Roeselare
De Vliedberg / Brugge
RVT Bethlehem / Herent
WZC Sint-Anna / Lanaken
Familiehof / Schelle
WZC Fabiola / Brugge
WZC Sint-Antonius / Sint-Pieters Leeuw
Home Engelendale / Brugge
WZC De Maretak / Geraardsbergen
St. Jozef / Pittem

verzorgingstehuizen_img01
verzorgingstehuizen_img02
verzorgingstehuizen_img03