HOME

OVERAL HET JUISTE OPHANGSYSTEEM

STAS Ophangsystemen uit Lommel ontwikkelde zich tot dé specialist en onbetwiste marktleider voor ophangsystemen in kantoorgebouwen en zorginstellingen. Ons actieterrein strekt zich uit over heel België en Luxemburg.

Voor elke situatie stellen wij een flexibele en duurzame ophangoplossing voor. Vertrouw met een gerust hart de volledige montage aan ons toe en u geniet jarenlang van de mooiste schilderijen, fotokaders,… die u eenvoudig zelf ophangt en verplaatst.

We werken nauw samen met het Nederlandse STAS picture hangingsystems. STAS picture hanging systems ontwikkelt en produceert alle ophangsystemen zelf. Het bedrijf heeft talrijke octrooien op zijn naam. Onze systemen werden al meermaals gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

 

Service

STAS Ophangsystemen richt zich op één specifieke activiteit: de montage van volledige ophangsystemen. U mag dan ook rekenen op de best mogelijke service. Dit geldt zowel voor het deskundige advies op maat, het ter plaatse opmeten, als de volledige montage.

Wij bieden verschillende systemen voor elke wand of plafond. Onze systemen passen zowel in nieuwe als bestaande gebouwen.

Afhankelijk van de te verwachten last, de op te hangen materialen, de stijl van het gebouw, de montagemogelijkheden,… stellen wij uit ons uitgebreid gamma het juiste wand- of plafondsysteem voor:

  • Verschillende railsystemen met alle nodige montageaccessoires
  • Mogelijkheden voor geïntegreerde verlichting
  • Diefstalvertragende systemen

 

Webdesign: Jansen Internetservice